20140914_pcsb

PVSK és Tabáni Spartacus siker a Pontbegyűjtő CSB-n

Az SZVSE lett a legeredményesebb az utánpótlás kategóriákban.

Az előző napi Rövidtávú OB-val azonos céllal rendezte a Paksi SE és a Kalocsai SE a Pontbegyűjtő Csapatbajnokságot. A homokbuckás terepen gyors pályák születtek, így a pontok optimális elosztásának fokozott jelentősége volt.

A nőknél a Pécsi Vasutas Kelemen Bernadett – Péley Dorottya – Kovács Filoména felállású csapata a Váltó OB után itt sem talált legyőzőre. Mögöttük három perccel a SZVSE (Szokol Mónika – Novai Éva – Szerencsi Ildikó), öttel a Sirályok SE (Papugová Martina – Kovács Anett – Varsányi Kinga) végzett dobogós helyen.

A férfiaknál folytatódott a Tabáni Spartacus tavaly kezdődött dominanciája, Liszka Krisztián – Bakó Áron – Morandini Viktor összeállításban nyertek, ezzel megvédték tavalyi címüket. A második helyért szorosabb csata alakult ki, amit a PVSK (Antal Miklós – Baumholczer Máté – Kovács Róbert) nyert meg a MEAFC rutinos csapata (Domonyik Gábor – Harkányi Zoltán – Lévai Ferenc) előtt.

Az utánpótlás kategóriák bajnoki aranyain ezúttal öt klub osztozott: a Szegedi Vasutas három és a Tabáni Spartacus két elsősége mellett a MOM, a PVSK és a Tipo TKE egy-egy csapata állhatott a dobogó legfelső fokára.

Az utánpótlás kategóriák bajnokai:
N14: MOM (Gárdonyi Csilla – Kálmán Tamara – Zempléni Lilla)
N16: SZV (Szabó Dorina – Mátyus Rebeka – Vajda Luca)
N18: PVS (Pataki Réka Dalida – Szuromi Luca – Viniczai Csenge)
N20: SPA (Egei Petra – Weiler Virág – Kinde Vanda)
F14: SZV (Kovács-Deák Zsombor – Győri Bertalan – Jónás Ferenc)
F16: SPA (Zacher Márton – Kálmán Erik – Egei Patrik)
F18: TTE (Dalos Máté – Hajdu Erik – Tóth Adrián)
F20: SZV (Rácz Sándor – Krokavecz Simon – Vajda Balázs)