20141124_gala1

Tájfutó Gála

Január 31-én első alkalommal.

Tartalmasnak és talán mondhatjuk, történelmi jelentőségű eseménynek lehetünk részesei, ha 2015. január utolsó és február első napját szeretett sportunknak, a tájékozódási futásnak – és szakágainak – szenteljük.

Ezen a hétvégén rendezzük meg Budapesten a már hagyománnyá váló Marketing és kommunikációs szakmai napot (jan. 31.), valamint az Edzői konferenciát (febr. 1.), a hétvége fénypontja pedig várhatóan az első alkalommal megrendezésre kerülő Tájfutó Gála (jan. 31.) lesz, amelyre szeretettel meghívjuk minden kedves sporttársunkat.

Ezen a gálán szeretnénk ünnepélyes keretek között átadni az év sportolója díjakat szakáganként, az év edzője díjat, a Skerletz Iván díjat, a Ripszám Henrik emlékérmet, a Tájékozódási Futásért plakettet, valamint a Tájékozódási Futásért kitűzőket. Erre az alkalomra tervezzük meghívni a magyar sportdiplomácia képviselőit, valamint a támogatóinkat is.

Az ünnepi gála programja:
Időpont:
2015. január 31., szombat 19:00 – 02:00
Helyszín: MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz utca 18.)
Program:
19:00-20:10 Fitos Dezső Társulat – A Magyar Falu című táncelőadás a színházteremben
20:30-tól Köszöntő, díjátadás, majd gálavacsora a kupolateremben
22:30-tól Zenés-táncos est az UpBeats együttes közreműködésével

Belépőjegy árak (Mely magában foglalja a kulturális műsort, az ünnepségen való részvételt, a vacsorát, valamint az ezt követő zenés-táncos estet. A svédasztalos vacsora alatt melegételek – többféle leves, hús- és vegetáriánus főételek, savanyúság és desszert-, valamint ásványvíz, alkoholmentes üdítők és kávé korlátlan fogyasztása biztosított, alkoholos italok vásárlására – 18 év felett – a helyszínen lesz lehetőség.)

Felnőtt jegy: 5000 Ft/fő
18 év alatti jegy: 3000 Ft/fő
Támogatói jegy: 1000 Ft/db

Jelentkezés és a befizetés módja:
Jelentkezni lehet az ENTRY-ben a szokott módon (mintha versenyre jelentkeznél), a befizetés pedig bankátutalással vagy készpénzben az MTFSZ irodában, a nyitva tartási idő alatt lehetséges.

Az utalást az MTFSZ bankszámlaszámára kérjük (a közleményben a résztvevők nevét mindenképpen kérjük feltüntetni): 11705008- 20410559 (OTP)

Jelentkezési és fizetési határidő: 2015. január 05., éjfél
Jelentkezéseket a kupolaterem befogadó képességének erejéig, 200 főig tudunk elfogadni.
A helyeket foglalási sorrendben, a jegyárak befizetését követően tudjuk csak biztosítani, ezért kérünk benneteket, hogy jelentkezéseteket ne hagyjátok az utolsó pillanatra.

Reményeink szerint ezzel a különleges hangulatú, elegáns helyszínnel, és a változatos, színvonalas programkínálattal minden korosztály számára élményekben gazdag, maradandó hétvégét tudunk nyújtani. A belépőjegyeket az MTFSZ támogatásának köszönhetően nagyon kedvező áron biztosítjuk, melynek nem titkolt célja, hogy az ország minden térségéből, az ifjabb és idősebb korosztálynak, családoknak, kluboknak egyaránt kedvet adjunk és lehetőséget biztosítsunk a gálán való részvételhez. Köszönettel vesszük azok segítségét, akik ugyan nem tudnak részt venni a gálán, de támogatói jegyek megvásárlásával szívesen hozzájárulnak az est költségeihez.

Az ünnepi gálavacsora további tervezett programja a tombolasorsolás! Ehhez köszönettel várjuk még magánszemélyek nyeremény-felajánlását is.

Kérjük megjelenéseteket alkalomhoz illő öltözetben.

A gálával egy hétvégén, szintén Budapesten megrendezésre kerülő Marketing és kommunikációs nap, majd vasárnap az Edzői konferencia pontos helyszínéről és programjáról később tájékoztatunk Benneteket.

Várunk mindenkit sok szeretettel az első Tájfutó Gálán!

Paskuj Mátyás
MTFSZ Marketing és Kommunikációs bizottságvezető

 

Fitos Dezső Társulat – A Magyar Falu

A Magyar Falu az 1900-as évek vidéki társadalmának színes, változatos szokásait, ünnepeit, hiedelmeit viszi színpadra. Teszik ezt a tánc nyelvén, megmutatva a magyar virtust! Azt a láthatatlan szervezőerőt, amely a legrégebbi időkben az emberiség fennmaradásának egyik legfontosabb feltétele volt, egymás szájáról lesni a szót, egymás mozdulatait figyelve megtanulni táncait, átörökítve a hagyományt. Napjainkban világszerte nő az érdeklődés a hagyomány ismerete után, ahol még természetközelibb, egészségesebb, az egyén szerepét jobban érvényre juttató élet élhető. A Magyar Falu c. táncprodukció, mely a Balassi Intézet felkérésére készült, a Smithsonian Folklife Festival szabadtéri, népművészeti és hagyományőrző fesztiválján mutatkozott be múlt nyáron Washingtonban, több százezer néző előtt, nagy sikerrel.

Előadja: a Fitos Dezső Társulat
Közreműködik: a Szentendre Táncegyüttes és a Gödöllő Táncegyüttes
Zenei kíséret: Pál István Szalonna és bandája, közreműködik Nyitrai Tamás és Navratil Andrea
Díszlet és látványterv: Fitos Dezső, Kocsis Enikő
Művészeti vezető: Fitos Dezső

RENDEZŐ–KOREOGRÁFUS: Kocsis Enikő, Fitos Dezső