20150314_sportagfejlesztesiterv

Új Sportágfejlesztési Terv

A 2016-2020-as időszakra.

Az MTFSZ jelenleg érvényes sportágfejlesztési terve a 2011-2015 időszakra készült, így érvényessége az elnökségi ciklussal együtt idén véget ér. Az elnökség elindította a következő időszakra vonatkozó terv kidolgozásának folyamatát, aminek keretében ütemtervet fogadott el, és négy fős munkacsoportot jelölt ki a feladatok koordinálására.

Az ütemterv szerint a munka első állomására márciusban kerül sor egy indító értekezlet formájában, a legnagyobb klubok képviselőinek meghívásával. Ezt követően minden tagszervezet lehetőséget kap írásos javaslatok beküldésére még a tavasz folyamán. A beérkezett javaslatok, igények figyelembe vételével a koordináló csapat (Juhász Miklós elnök, Bugár József BTFSZ elnök, Kovács Balázs alelnök és Less Áron főtitkár) fogja elkészíteni a 2016-2020 időszakra vonatkozó Sportágfejlesztési Terv munkaverzióját, ami ezután még több fórumon, elnökségi vitán, nyilvános közzétételen és véleményezésen fog keresztül menni, hogy az idény végére elnyerje végleges tartalmát és szerkezetét. Természetesen azokról eseményekről, ahol mindenki kifejtheti majd a véleményét folyamatosan tájékoztatást fogunk adni a honlapon.

A Terv végső, formális elfogadása a 2016-os közgyűlésen a tagszervezetek küldöttei által esedékes, a Szövetség szintén ekkor megválasztandó új tisztségviselői már a benne kijelölt célok és feladatok ismeretében fogadhatják el megbízatásukat.