CSTSZ idén is

Persze, hogy lesz.

Jégverés nem akadály, kerestünk helyette másik terepet. Íme a részletek.

start

Április 2., Hajógyári-sziget

Az immár szokásos kezdés. A nagyparkoló mögötti tisztás fog ismét helyszínt adni az edzés központjának. A rendezvény felelősei Paul és Luby, akiknek ez már hazai pálya. Ismét egy gyors száguldásra számíthatunk, az ébredő tavaszban, Húsvét előtt a szigeten.

Április 9., Budatétény

Tavaly avattuk a terepet, a golfpályájával, kertvárosi hangulatával, olykor erdős murvás köves kerítés mögül ugató kutyás telkeivel, na meg helyenként a 18-as karikás élőképeivel. Egy szóval egy nagyon összetett, de kresz alapján figyelős terep. A rendezvényért Orsi a felelős, így számíthatunk ismét fifikás, remek pályákra.

Április 16., Szépvölgyi út vége

Nagy fába vágja a fejszéjét, aki manapság a HHH-n akar bármit is. Még a Buda-maratont is elhalasztották, ám Luby vállalta, hogy oda visz egy CSTSZ-t. Tette ezt annak ismeretében, hogy naponta edz a területen, így látja, hogy mi készült el, hova lehet, hova nem lehet pályát vinni. Vállalta a térkép helyesbítését, és mivel tavaly talán Lubyé volt a legjobb CSTSZ pálya, ráadásnak ugyanezen a terepen, így mindenki készülhet, hogy végre igazi erdőben tekerhet térképpel.

Április 23., Péterhalom

A péterhalmi derbik a legjobbak szoktak lenni minden évben. Ide nem hatott ki a fagykár, csütörtök délután a park sem hemzseg feltétlen. Remek pályákat szokott itt Hegedűs Béla kialakítani, a maga szabad pontfogásos betétjeivel. Talán a legjobb CSTSZ lesz idén is, érdemes már most beírni a naptárba.

Április 30., Várgesztes

A Világ Kupa terepbemutatója, egyben CSTSZ forduló is. A VK rendező gárdája felelős azért, hogy legyen egy terepbemutató, ami jó alkalom egy CSTSZ-re is, így ide raktuk. Ha már úgyis jöttök a 3 napnyi tájbringára, akkor akár már csütörtökön oda lehet érni, és megkezdeni a bringázást.

Május 6., Farkas-erdő

Aki szereti a péterhalmi terepet, annak tetszeni fog ez is. Viszonylag sík, sok úttal. Egy új terep a CSTSZ-ben. A térkép gazdája Kovács Róbert, aki produkál ide nekünk egy edzést. Érdemes kipróbálni, hogy új ismeretlen területen bringázhassunk.

Május 14., Veszprém környéke

A május 16-17.-ei hétvége Herend környékére szólítja a magyar tájbringásokat, és az osztrák ifi válogatott is bejelentkezett, hogy edzőtábort tartana. Így Hites Viktor vállalta ezt a rendezvényt, Ha pedig már az osztrákok itt edzőtáboroznak, miért ne lehetne a CSTSZ-t is lehozni Veszprém környékére. A terep még nem végleges, de Budapesttől nem lesz messzebb 1:15-nél kocsival autópályán, sőt ha minden jól megy, akár vonattal is elérhető, vagy akár be lehet tervezni egy 4 napos veszprémi tartózkodást május közepére.

Május 21., Tárnok

Megint egy új terep, mind a tájfutóknak, mind a bringásoknak. Ráadásul egyszerre mind a két társaság jelen lehet Tárnokon, Béla és Jankó Tamás közös projektjén. A terep leginkább az Érd feletti területhez hasonlít. Helyenként hétvégi házas terület, helyenként puszta bokorcsoportokkal, kiserdő foltokkal, alig 10 percre a Budapest táblától. Ide is érdemes lesz kilátogatni, főleg ha valami újra vágyunk.

Május 28., Tata

Tata a száguldásról, a nyár előröl híres. Idén Gillich Pityu sejtelmes utalásokat tett, így még a pontos helyszín nem végleges. Ami biztos, hogy jó kis edzésre, hatalmas száguldásra számíthatunk itt is.

Június 4., Budaörs

A terep tavaly tavasszal debütált, és Mets Miki idén is vár mindenkit szeretettel Budaörsön. Kertváros, felső része kiskertek, olykor meredek hegyoldalakkal. Idén tavasszal itt lehetünk legközelebb a KFKI-hoz. Aki szereti az ilyen stílusú terepeket, azoknak azért, akik meg nem, azoknak meg azért, hogy megszeressék, ott a helyük!

Június 11., Macis parkoló

Anna vette magára ismét a terhet, hogy ne maradjon ki a Macis szalonnasütés. Június 11-re egy kihelyesbített térképpel, remek pályákkal, meglepetésekkel, és zárásként az immár hagyományos szalonnasütéssel vár bennünket a Macis parkolóban.

Egyszóval CSTSZ idén tavasszal is. Április 2-án kezdünk!