20151206_gala2

Tájfutó Gála

Második alkalommal.

Tartalmas eseménynek lehetünk részesei, ha 2016. január utolsó napjait szeretett sportunknak, a tájékozódási futásnak – és szakágainak – szenteljük.

Ezen a hétvégén rendezzük meg Budapesten a már hagyománnyá váló Marketing és Kommunikációs Szakmai Napot (január 30.), valamint az Edzői Konferenciát (január. 31.), a hétvége fénypontja pedig a második alkalommal megrendezésre kerülő Tájfutó Gála (január 30.) lesz, amelyre szeretettel meghívjuk minden kedves sporttársunkat.

Ezen a gálán szeretnénk ünnepélyes keretek között átadni az év sportolója díjakat szakáganként, az év edzője díjat, a Skerletz Iván díjat, a Ripszám Henrik emlékérmet, a Tájékozódási Futásért plakettet, valamint a Tájékozódási Futásért kitűzőket. Erre az alkalomra tervezzük meghívni a magyar sportdiplomácia képviselőit, valamint támogatóinkat.

Az ünnepi gála programja:
Időpont:
2016. január 30., szombat 18:00 – 02:00
Helyszín: Stefánia Palota (1143 Budapest, Stefánia u 34-36.)

Program:
19:00-20:00 Nagy Bandó András előadása (az előadás előtt 18 órától könyvvásár)
20:10-tól Köszöntő, díjátadás, majd gálavacsora
22:00-tól Zenés-táncos est az UpBeats együttes közreműködésével

Belépőjegy árak
(A jegy ára magában foglalja a műsort, az ünnepségen való részvételt, a vacsorát, valamint az ezt követő zenés-táncos estet. A svédasztalos vacsora alatt meleg ételek – többféle előétel, hús- és vegetáriánus főételek, savanyúság és desszert -, valamint ásványvíz, alkoholmentes üdítők és kávé korlátlan fogyasztása biztosított, alkoholos italok vásárlására – 18 év felett – a helyszínen lesz lehetőség.)
Felnőtt jegy: 7000 Ft/fő
18 év alatti jegy: 5000 Ft/fő
Támogatói jegy: 1000 Ft/db

Jelentkezés és a befizetés módja:
Jelentkezni lehet az ENTRY-ben a szokott módon (mintha versenyre jelentkeznél), a befizetés pedig bankátutalással vagy készpénzben az MTFSZ irodában, a nyitva tartási idő alatt lehetséges.
Az utalást az MTFSZ bankszámlaszámára kérjük (a közleményben a résztvevők nevét mindenképpen kérjük feltüntetni): 11705008- 20410559 (OTP)

Jelentkezési és fizetési határidő: 2016. január 08., éjfél
Jelentkezéseket a Stefánia Palota befogadó erejéig, 300 főig tudunk elfogadni.

Reményeink szerint ezzel a különleges hangulatú, elegáns helyszínnel és a változatos, színvonalas programkínálattal minden korosztály számára élményekben gazdag, maradandó hétvégét tudunk nyújtani. A belépőjegyeket az MTFSZ támogatásának köszönhetően nagyon kedvező áron biztosítjuk, melynek nem titkolt célja, hogy az ország minden térségéből, az ifjabb és idősebb korosztálynak, családoknak, kluboknak egyaránt kedvet adjunk és lehetőséget biztosítsunk a gálán való részvételhez.

Köszönettel vesszük azok segítségét, akik nem tudnak részt venni a gálán, de támogatói jegyek megvásárlásával szívesen hozzájárulnak az est költségeihez.

Az ünnepi gálavacsora további tervezett programja a tombolasorsolás! Ehhez köszönettel várjuk magánszemélyek nyeremény felajánlását.

Kérjük megjelenéseteket alkalomhoz illő öltözetben.

A gálával egy hétvégén, szintén Budapesten megrendezésre kerülő Marketing és Kommunikációs Nap, majd vasárnap az Edzői Konferencia a Magyar Sport Házában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) a részletes programjáról később tájékoztatunk Benneteket.

Várunk mindenkit sok szeretettel a második Tájfutó Gálán!

Paskuj Mátyás
MTFSZ Marketing és Kommunikációs bizottságvezető