20151206_gala2

Jelentkezés meghosszabítva!

A Tájfutó Gálára.

Január 20. az új jelentkezési határidő az idei Tájfutó Gálára, amire január 30-án a Stefánia Palotában (1143 Budapest, Stefánia u 34-36.) kerül sor. A tavalyihoz hasonlóan itt adják át az év sportolója díjakat szakáganként, az év edzője díjat, a Skerletz Iván díjat, a Ripszám Henrik emlékérmet, a Tájékozódási Futásért plakettet, valamint a Tájékozódási Futásért kitűzőket. A díjátadás előtt Nagy Bandó András előadása, utána svédasztalos vacsora, majd zenés-táncos est lesz a program része.

Regisztrálni az eseményre az ENTRY-ben lehet, ezzel egyidőben pedig a belépőjegy árát (felnőtteknek 7.000 Ft, 18 év alattiaknak 5.000 Ft, támogatói jegy 1.000 Ft) az MTFSZ bankszámlaszámára elutalni: 11705008- 20410559 (a közleményben a résztvevők nevét fel kell tüntetni).

Idén is lesz a tavaly sikeres tombola, amire már értékes felajánlások történtek, de még mindig van lehetőség további ajándékokat felajánlani. Az esemény fő támogatója a Proko Travel utazási iroda, akik főnyereményként egy négynapos krakkói utazást ajánlottak fel.

A Tájfutó Gála köré idén is több sportági rendezvény szerveződött. A Sportágtörténeti Bizottság szervezésében január 29-én (pénteken) délelőtt a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum Térképtárát (9 órától) és a Katonai Térképészet Múzeumát (11 órától) lehet megtekinteni. Délután (15 órától) a Magyar Sport Házának földszintjén konferenciát szerveznek sportágunk történetének második negyedszázadáról. Itt mutatják be a tájfutás történetének első kötetét is, a Ripszám Henrik és a magyar tájfutás kezdetei 1925-1948 című könyvet, ami a helyszínen kedvezményesen lesz megvásárolható. Ezeken a programokon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit Hegedüs Ábel bizottságvezető vár az abel.terkep@chello.hu email címen.

A Gála napján nap közben Marketing és Kommunikációs Nap, majd másnap Edzői Konferencia várja az érdeklődőket a Magyar Sport Házában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.). A marketing napon olyan érdekes előadások lesznek, mint Vonyóné Szabó Réka és Antal Miklós értékelése a Zöldüljön végre a zöld sport! program eredményeiről, Dr. Elbert Gábor fog beszélni a Sportprotokollról és sportdiplomáciáról, valamint Lajos Péter és Pető Dalma az online marketingről.

További részletek a Gáláról korábbi hírünkben.