20170117_skio_2

Hétvégén Sítájfutó OB

Az intenzív havazásnak köszönhetően.

A Dunántúlra megjött az első komolyabb hó az idei szezonban. Nem szeretnénk a lehetőséget elszalasztani, így a hétvégére (január 21-22.) meghirdetjük az idei első Sítájfutó Bajnokságot és Magyar kupa futamot, amit Szépalmapusztán rendeznénk (kiírás, értesítő az MTFSZ versenynaptárban). Reméljük az égiek kegyesek lesznek és a leesett hó meg is marad. A hét közepén jelentkezünk újabb hírekkel a hó minőségét illetően.

2017. január 28-29-én Ausztriában, a határhoz viszonylag közel, osztrák kétnapos sítájfutó verseny lesz, amelynek második napja (egyéni középtáv) egyben Magyar Kupa futam. A Tájfutó Gálára való tekintettel egy 9 fős kisbusszal közös utazást szervezünk vasárnap kora reggel Budapestről. További információ a versenynaptárban érhető el.

Az idei szezonra meghirdetjük a Magyar Kupa sorozatot: a Magyar Kupa futamok közé számoljuk a magyar bajnokság egyéni számaiban elért eredményeket is. A Magyar Kupa futamokon elért egyéni eredmények alapján a szezon végén összetett eredményeket számolunk. Azon kategóriákban, ahol legalább négy verseny alkalmával minimum 4 fő teljesítette eredményesen a versenypályákat, ott a Magyar Kupa győzteseket és dobogósokat díjazzuk a szezon utolsó versenyén.

Sítájfutó Szakágvezetés