20140115_tajfutogala

Tájfutó Idényzáró Gála

Igényfelmérő kérdőív

Kedves Sporttársak!

Az MTFSZ Marketing és Kommunikációs Bizottsága több egyesületi edzővel, vezetővel konzultálva, azt gondolja, hogy a sportágunkban a kimagasló eredményt elért versenyzők, edzők, aktivisták díjazását, az elkövetkezendő időben más formában szeretné megvalósítani. Gondoltunk itt az év sportolóira szakáganként, az év edzője, Skerletz Iván díj, Ripszám Henrik emlékérem, Tájékozódási Futásért plakett, Tájékozódási Futásért kitűző, Szenior pontverseny, szakosztályi pontverseny stb. Eddigi gyakorlat szerint ezek a díjak a válogatott évzáron és az évi rendes közgyűlésen lettek átadva.

Elképzelésünk szerint 2015-től a jövő évtől kezdve ezeket a díjakat egy úgynevezett Tájfutó Idényzáró Gálán szeretnénk átadni a díjazottaknak a tájfutó társadalom bevonásával. A rendezvény minden év január harmadik szombatján kerülne megrendezésre Közép-Magyarország területén. Erre az alkalomra meghívnánk a Magyar Sportdiplomácia képviselőit, támogatóinkat. A Gála mindenki számára nyitott lenne, belépődíj ellenében bárki részt vehet rajta. A belépődíj magában foglalná a vacsorát, egy színvonalas kulturális műsort, valamint az ünnepségen való részvételt.

Kérlek, hogy segítsd munkánkat abban, hogy felmérjük a tájfutó társadalom igényt tart-e ilyen rendezvényre és milyen keretek között.

Válaszold meg az alábbi kérdéseket és, ha van konkrét véleményed, javaslatod, akkor azt is oszd meg velünk.

1. Elégedett vagy a mostani díjátadási módszerrel, hogy a válogatott évzáron és az évi rendes közgyűlésen adják át a díjakat?

2. Lenne igényed egy évben egyszer, hogy sportágunk legjobbjait közösen ünnepelje a tájfutó társadalom, egy Tájfutó Évértékelő Gála rendezvényen?

3. Megfelelő helyszínnek tartanád erre Közép-Magyarországot, ahol ilyen rendezvényt tartanánk?

4. Hajlandó lennél ezért a programért belépődíjat fizetni?

5. Egy ilyen esti programért milyen összegű belépődíjat fizetnél meg, ami tartalmazná a díjátadást, egy vacsorát, egy színvonalas kulturális műsort, majd élő zenét, terembérletet?
- 3.000-5000 Ft
- 5.000-8000 Ft
- 8.000-10.000 Ft

Kérem írd le ide véleményed, felvetéseid a témával kapcsolatban.

A kérdőív elérhető online formában itt.

Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésekre, ezáltal segítetted munkánkat.

Paskuj Mátyás
Marketing és Kommunikációs Bizottság