20140415_etoc

Szoros a verseny a TrailO EB-n

Laáber Miksa a 11. helyen áll.

A futók Európa-bajnokságával együtt zajlik Portugáliában a TrailO-sok kontinensviadala. Vasárnap a TempO selejtezőt rendezték egy golfpályán. A rajtot kétszer is el kellett halasztani egy órával a köd miatt. A pálya öt pontból állt, mindegyiken hat bója volt. Az első futamban Bíró Fruzsina a 17., Laáber Miksa a 46.; a második futamban pedig Miháczi Zoltán a 18. helyen végzett; ami azt jelenti hogy ketten is bejutottak a döntőbe.

Tegnap és ma rendezik a PreO verseny két napját. Az első nap után nagyon szoros a mezőny. A para kategóriában két svéd, Michael Johansson és Ola Jansson is csak egy pontot rontott a húszból és a két mért pontot 11 és 14 másodperc alatt teljesítették. Laáber Miksa három rontással a 11., Tóth Károly pedig a 44. helyen áll jelenleg.

Openben két finn, Jari Turto és Antti Rusanen hibátlan, mögöttük tizenhárman vannak egy hibával, és nagyon szorosak az idők is. Az első kettő között 1 másodperc a különbség, és a leggyorsabb versenyző 7 másodperc alatt teljesítette a két mért pontot. Miháczi Zoltán két hibával és jó idővel (18 másodperc) a 18. helyen tanyázik, Bíró Fruzsina öt hibával a 71. pozícióban van.

Részletesebb információk az ETOC Live Centerében: http://eoc2014.fpo.pt/index.php/en/etoc-live