20140527_iof

Világranglista azonosító számok

WRE futamon indulóknak kötelező.

A Nemzetközi Tájékozódási Futó Szövetség (IOF) új Világranglista azonosító számokat (World Ranking IDs) vezetett be a Világranglista versenyeken induló versenyzők számára. A versenyzőknek a nevezéskor meg kell adniuk a Világranglista azonosító számukat is, amikor ilyen Világranglista versenyre beneveznek. Az azonosító számok listája itt megtalálható: http://iofranking.osport.ee/iofranking/Athletes

Amennyiben valaki még nem rendelkezik ilyen azonosítóval, minél előbb kérelmeznie kell azt az “IOF Athlete ID request template” űrlap elküldésével a new_AthleteID@orienteering.org e-mail címen. A jövő hétvégi Maccabi kupa első napján már csak ilyen azonosítóval rendelkező versenyzők indulhatnak.

Saját adatok ellenőrzése

Az új IOF Világranglista rendszer csak a latin ábécé betűit használja a-tól z-ig (azaz az ékezetes magyar betűket NEM). Rendkívül fontos, hogy minden versenyző ellenőrizze le, hogy a róluk tárolt információ pontos-e. Kérjük, a következőket ellenőrizzétek: a vezeték- és keresztnevetek írásmódja, születési év és állampolgárság. Ha hibát találsz, kérjük a changes_AthleteData@orienteering.org e-mail címen jelezd. A biztonság kedvéért kérjük ekkor megadni a teljes születési dátumodat is (nap, hónap, év formátumban).