Mindenkit sok szeretettel vár a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség 2017. január 28-án 18:00 kezdettel harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Tájékozódási Futó Gálára a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumba.

A Gálán ünnepélyes keretek között kerül majd átadásra a Skerletz Iván díj, a Ripszám Henrik emlékérem, a Tájékozódási Futásért plakett, a Tájékozódási Futásért kitűző, az év sportolója, az év edzője és az év térképe díj, valamint megtörténik a bajnoki pontverseny eredményhirdetése.

Miért érdemes részt venni? Ünnepélyes keretek között találkozhatsz sporttársaiddal, részesülhetsz díjazott barátaid örömében, esetleg ők a tiédben, nem utolsó sorban pedig finom étel, érdekes műsor és jó zene vár.

Időpont
2017. január 28., szombat
Helyszín
Szent Imre Gimnázium: Budapest XI., Villányi út 27.. Az intézmény akadálymentesített.
Program
18:00 Köszöntő
18:30 Kultúrműsor
19:00 Díjátadók
20:00 Büféasztalos fogadás
21:00 Zene, tánc
23:00 Tombola
Részvétel
A gála nyílt, bárki részt vehet rajta. A belépő ára: 5500 Ft (teljes ár), illetve 4500 Ft (kedvezményes ár, 20 év alattiaknak, illetve 70 év fölöttieknek). A meghívottak és a díjazottak térítésmentesen vehetnek részt a gálán, de regisztrálniuk nekik is szükséges.

Azon budapesti résztvevők, akik belépőjegyet vásárolt vidéki sporttársaiknak szálláslehetőséget biztosítanak, a belépődíjból kedvezményt kapnak: a teljes árú jegy számukra 4500 Ft, a kedvezményes pedig 3500 Ft.

A részvételi díj a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség számlájára utalandó, melynek száma: 11705008-20410559-00000000.
Kultúrműsor
Ismerd meg sporttársaid másik oldalát: a fellépők mindnyájan tájfutók is!
Büféasztalos fogadás
A Díszteremmel szembeni osztálytermekben asztalokkal és székekkel várjuk a vendégeinket, míg a Díszterem és az osztálytermek közötti aulában könyöklőasztalok körül lehet társalogni. Az egyik osztályteremben teaházat rendezünk be süteményekkel szendvicsekkel, a másik osztályteremben meleg étel, üdítő és sör várja a vendégeket. Bor és tömény ital fogyasztása csak térítés ellenében lehetséges. Ezzel párhuzamosan a Díszteremben szól majd a zene.
További információ
A kapcsolódó Facebook eseménynél.